Cenușăreasa și povestea ei de iubire.

A fost odată ca niciodată …. știți povestea? Povestea Cenușăresei? Dar aceasta este varianta modernă.
Ne aflăm într-o galaxie îndepartată , într-un univers paralel.
What is wrong in this picture?
Pentru că suntem într-un alt univers, înseamnă că sunt o mulțime de variante. Normal prima variantă a povestei Cenușăresei rămane în picioare. Dar dacă ne închipuim cum ar fi finalul la poveste, el ar fi în felul acesta.
…………………………………………………………………………………………..
După cea de-a treia noapte în care Cenușăreasa a dansat într-o rochie mai frumoasă decat în cele două seri și încălțată în cea mai frumoasă pereche de pantofi văzută vreodată. Prințul pesemne știa că și de data asta Cenușăreasa va fugi și găsise o cale să o oprească, ungand treptele castelului cu smoală, în așa fel încat ea să se împotmolească. Numai că singurul lucru care rămăsese, era unul dintre pantofi. Ridicand, acesta a observat pe spatele lui scris cu litere mici, pantofi stiletto Red Queen. Cum să găsească persoana care era posesoarea acestui obiect pierdut? Simplu. În acest loc paralel, exista o singură locație unde putea să găsească cine cumpărase pantoful. Numele său? Magazin pantofiCarmine Shoes.


Asemenea lui Sherlock Holmes, s-a îndreptat cu pașii mărunți și încerca să găsească o cale de a afla posesoara acestui pantof. După ce a ajuns în locația respectivă, a rugat vanzatoarea să-i spuna ce oferte pantofi dama are în magazin. Explicand prințului tot ce a vrut să audă, acesta a întrebat-o pe vanzătoare cum poate să găsească cine a cumpărat perechea asemenea pantofului pe care îl avea în mană. Pentru că vanzătoarea avea un registru în care se găsea toate perechile vandute, a ajuns cu ușurință la numele persoanei. Văzand acest lucru și știind unde să găsească posesoarea pantofului cu pricina, prințul a cumpărat toată colecția, cu absolut toate culorile disponibile și care urmau să se mai fabrice în viitorul apropiat. A doua zi a plecat către casa viitoarei soții, cu mașina plină de perechile de panotofi cu speranța că viitoarea soție să-i placă cadoul pe care îl aducea. În momentul în care a ajuns la casă, a bătut la ușă și a rugat tatăl Cenușăresei să-și cheme fata pentru a proba pantoful lipsă. Acesta a chemat doar cele două fete, care cu greu puteau să-și potrivească piciorul în pantof. Văzand că nu se potrivește pantoful, prințul și-a somat că dacă nu îi aduce fata, va trece pe toți prin foc și să-i nu-i pună răbdarea la încercare și să-și cheme fata adevarată. Văzand că nu poate să îl păcălească, a rugat pe Cenușăreasa să coboare. Pesemne că știa, că va veni prințul, pentru că ea era acum spălată de toată cenușa iar cand a coborat pe scări, prințul a fost fermecat de frumusețea ei. Dar surpriza a venit cand a văzut, că afara o aștepta nu doar perechea lipsă, dar multe, multe perechi de pantofi în culori, care mai de care mai deosebite. Cenușăreasa a spus că de acum încolo va fi soția prințului și că o să poarte în fiecare zi cate o pereche ca să-și aducă aminte de prima întalnire. Iar nunta a fost de nevăzut și necrezut. Au venit lume, de peste mări și ținuturi, chiar și din acest univers paralel, pentru a onora unirea celor doua persoane.

Și au trăit pană la adanci bătraneți, că poate și acum mai sunt în viata ca să urmărească povestea lor.
Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.

Comentarii

Postări populare