Eufrosina și operațiunea Casa de vis!

Într-o zi din week-end, Eufrosina încerca să-și folosească timpul cât mai plăcut, citind reviste despre case și amenajări interioare. Ceea ce îi atrăsese atenția, era o pagină unde își făcea reclamă, o firmă interesantă. Numele ei? Diego


Și își imagina cum ar fi arătat casa ei de vis. Parcă căzută în transă, aproape privind într-un punct fix, dintr-o data imaginația devenise asemenea unui izvor de creație. Se făcea că în apartamentul ei, cu cele 3 camere și o scară care se încolăcea asemenea unui șarpe spre un etaj superior, living-ul avea un rol important. Pe lângă o mobilă modernă cu un șemineu într-o parte, 3 fotolii de dimensiunea unui cub și un șifonier de culoare maro-negru, pe jos era un parchet laminat de o culoare nemaiîntâlnită, având o denumire interesantă, Woodstep luxury.

 O fantezie de culoare, având o grosime de 10 mm perfectă pentru a te plimba uneori în fața unei oglinzi ce se găsea pe o latură a living-ului și a admira peisajul de la fereastra apartamentului. La fereastra living-ului mă aștepta din categoria perdele, o superbă galerie care susținea o perdea organza de culoare ecru cu luciu înalt, culoare care se îmbina perfect cu tapetul folosit de bordeaux-închis. 


Urcând ușor spre etaj, pe scări, se vedea o traversă cu o denumire ce îți aducea aminte de vechii egipteni, traversa cheops vin roșu, un bordo pe suport antiderapant având motive egiptene antice. 


Ce ai fi putut să îți mai dorești în casa de vis?

… și dintr-o dată liniștea ce se adâncise în cameră, răsuna un sunet de telefon pe care nu îl doream, iar visul pe care îl avusesem, se evaporase asemenea unei imagini ce se îndepărta alene. Hmm, casa mea? Unde este? 
Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.

Comentarii

Postări populare