Românul și creditul!

Se spune că cine nu are credit sau nu a avut credit într-o viață, atunci fie nu a avut nevoie (ca avea tata cum să-i satisfacă toate gusturile!), fie a câștigat la loto marele premiu. Dacă în niciuna din situații nu ne putem încadra, atunci nu avem decât să încercăm una din variantele: credit de nevoi personale, credit ipotecar sau credit bancar.
Creditul de nevoi personale este de doua feluri, cu garanție și fără garanție. Acesta este accesibil tuturor persoanelor fizice care pot face dovada unui venit stabil în fiecare lună. Indiferent de cele doua feluri, acesta poate să-ți ofere o libertate de acțiune, putând finanța în primul rând pasiunile și nevoile de ordin personal. Fiecare banca sau instituție non-bancară poate să impună o anumită limită de finanțare.
Pentru că sunt un împătimit de fotografie și de călătorii, tot timpul am fost sau am încercat să fiu cât mai perfecționist. Salariile erau cum erau și pentru a încerca să surprind cât mai multe elemente într-o fotografie, mi-am dorit să cumpăr un aparat foto împreună cu un obiectiv, care să fie nu doar bun, dar și versatil. Singurul impediement, era doar puterea de cumpărare. Se știe că un aparat foto profesionist poate să coste mult peste 1000 euro. Pentru acest lucru am apelat la o formă foarte frecventă de credit, creditul de nevoi personale. Pentru a putea beneficia de un asemenea instrument de plată în mediu financiar, bancar și online, aveam nevoie de un formular de bancă și de alte elemente pentru a putea să ti se aprobe o anumită limită de credit. De obicei până la 5 salarii nete la banca unde aveai și salariul pe card. Beneficiile sunt destul de multe. Dobânda este preferențiala. Ratele sunt cu zero comission. Poți chiar scoate bani cash de pe acel card care corespunde creditului de nevoi personale. Deci ai o mulțime de avantaje.
Dar cel mai eficient credit, poate fi creditul bancar pentru a achiziționa un autoturism. Foarte multe persoane au apelat la un asemenea mod de a cumpăra un bun pentru o perioadă îndelungată, cu avantaje și dezavantaje. Băncile în general, au un anumit motiv să-ți respingă un dosar în care ți-ai pus toată nădejdea. Unele sunt reticiente în a aproba un nivel de cheltuială mai mare decât cel puțin 35% din salariu net. În acest caz poate să intervină anumite instituții financiare care au ca scop promovarea creditelor obținute online. Avantaje sunt multiple în acest caz. Poți suna și intra în legătură cu orice broker de la AVBS Credit și care te poate îndruma în găsirea celei mai bune soluții de creditare.
Brokerul de credite bancare reprezintă un expert financiar, care poate să-ți ofere în funcție de statutul tău financiar, soluții de finanțare, în mod gratuit, uneori și personalizate pentru a satisface nevoile financiare.
Unul din motivele pe care le poți avea în ați asigura serviciile unui broker financiar, este consilierea prin întocmirea dosarului de creditare și depunerea acestuia la banca aleasă de tine, urmând ca acesta să te informeze despre evoluția procesului de creditare. Broker-ul poate să îți facă un scoring preliminar pe baza unui anumit punctaj, conform statutului tău economic, professional și familiar prin care poți obține acel tip de credit necesar. Totodata se intereseaza de tine prin urmărirea procesului de creditare și încearcă rezolvarea cât mai urgentă a acestuia. Poți obține și refinanțarea creditului în cazul în care pot apărea oferte noi și avantajoase. Totul gratuit, fără costuri.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.

Comentarii

Postări populare